Om os

Ov-Consult fokuserer på bæredygtig energi og isolering. Det ligger os konstant på sinde at søge endnu bedre måder at bygge og isolere boliger på. Derigennem er ThermoCell træfiber og Re-EPS kombineret med vort eget byggekoncept ThermalBridgeBreaker blevet hovedarbejdsområde. Vi udfører alle former for isoleringsopgaver, så længe vi selv tror på, at det vi gør, vil gøre en positiv forskel for kunden. Hvis ikke, takker vi nej til opgaven. Gennem et mangeårigt samarbejde med DTU - Center for Arktisk teknologi - er stor erfaring fra arbejde i Grønland indhentet bla med solvarme, solceller, varmepumper og bæredygtig energi, isolering og byggeri. Denne erfaring har vi idag med i vort daglige arbejde i Danmark.

OV-Consult er et mindre firma med få ansatte, så det er ofte chefen selv, der både besigtiger opgaven, afgiver tilbud og er med til at udføre jobbet. Vi vil gerne levere personlig og engageret betjening til hver enkelt kunde. Alle opgaver og kunder er forskellige og vi søger at imødekomme hvert enkelt job og kunde, så det der tilbydes og udføres matcher. Alle medarbejdere er veluddannede og engagerede i både tankegangen bag vor mission såvel som at levere omhyggeligt arbejde og god kundeservice.

Indehaver, Ole Villumsen, har været selvstændig siden 1985 og har siden 2008 beskæftiget sig med Bæredygtig energi og isolering.

Ring gerne og tal med Ole om dit byggeprojekt. Vi er altid klar med råd og vejledning og et godt tilbud. Ring på 51 24 12 75