Vindplader og materialestop

"Selv under den bedste dyne kan man fryse hvis det trække ind ved kanterne"                                        
Og hvis det trækker ind under loftisoleringen er det jo ligemeget om der ligger 100mm eller 400mm!                                        

Det er derfor afgørende for et godt resultat, at man kommer helt ud til kanterne og får vinden ledt op på loftet og ikke ind i isoleringen eller under isoleringen. Det trækker ikke gennem ThermoCell træfiberisolering og den egenskab udnytter vi men isoleringen skal jo være tilstede og være korrekt placeret før det virker. Vindpladerne monteres derfor helt ned til murtop eller udenfor rem, så også det svage punkt hvor loftisolering støder ind mod muren kan blive efterisoleret.                                        

Hos OV-Consult kan vi som regel montere effektive vindplader indefra. Dvs uden demontering af tag. Vi ser desværre ofte, at der ikke bliver monteret hverken fodbrædt eller vindplader, når taget skiftes, og det giver noget ekstra besvær. Men skal isoleringsresultatet blive godt, så må det gøres.                                        

Vi anvender undertagsplader som vindplader. De kan monteres indefra og blafrer ikke selv om det blæser. De monteres som to halvdele der følger spæret i hver side og overlapper på midten. Det er hurtigt og effektivt og materialet er prisbilligt. Endvidere kan isoleringen dampe af ud gennem den diffusionsåbne 3mm plade                                        

Ud over at guide vinden op på loftet fungerer pladerne også som materialestop, da isolering ikke må ligge an mod tag. Dels bliver isoleringen fugtig da den så ikke kan ventilere og dels ødelægges taget.                                        

Dårlig isolering ved kant uden fodbræt eller vindplade

Vindplader og fodbræt monteret

Der monteres vindplader som guider vind hen over isoleringen og op på loftet, så der fortsat er ventilation på loftet. Monteringen sker indefra loftet uden demontering af tag.

Så er begge halvdele monteret. Pladerne fungerer også som materialestop, så løsulden ikke lægger sig ud mod tagpladerne.

Vindplader mont udenfor eks isoleringsafgrænsning. Der kan nu isoleres helt ned til murtop. Montering er udført indefra uden demontering af tag

Skal man i gang med at efterisolere sit loft synes vi, at man ligeså godt kan få detaljerne med og få så perfekt et resultat som muligt. Og er vi i gang tager det ikke ret meget længere tid at gøre det ordentligt. Efterisoleringen kommer jo til at betyde noget hver dag de næste mange, mange år. Når vi afgiver tilbud regner vi også på disse ting. Alt er udspecificeret på vore tilbud så du kan se hvad hver enkelt ting koster og du kan se hvad du får for pengene. Vi har indtryk af at vore kunder sætter pris på god rådgivning og gennemført kvalitet.                                        

Vi laver gerne en samlet pris til dig. Vi har rutinen og du får meget for pengene. Ring gerne i dag og aftal tid til isoleringstjek og tilbudsbesøg.