Gangbro

Når loftet skal efterisoleres skal gangbro som regel hæves eller opbygges.  

Loftrum ses her klargjort til isolering med gangbro hævet på TBB kuldebrobrydende opbygning

Der er ikke et konkret krav om, at der skal være gangbro, men der er krav om, at man skal kunne inspicere sit tag. Så det betyder jo så at der skal være en gangbro. Hvis der er skorsten skal skorstensfejeren jo også kunne komme til den. Hvis der er andre installationer, som f.eks emhættemotor, er det også smart at kunne servicere den. Når først loftet er efterisoleret med f.eks 200mm træfiber kna man ikke længere se hvor man kan træde og det ville da også være en skam at træde isoleringen ned igen.

Gangbro med stier ind over kviste

Gangbro med stier ind over kviste

Hos OV-Consult laver vi gangbro på kuldebrobrydende opbygning. Et enkelt og robust system, der er hurtigt og billigt og som giver mulighed for, at isoleringen kan lægge sig tæt sammen under gangbroen. Vi plejer at opbygge gangbroen, så den er plan med isoleringslaget efter sætning. Når der anvendes træfiberisolering behøver der ikke være luft mellem gangbro og isolering, blot der er afstand mellem gangbroens brædder.

Opkant set fra siden sammenbygget med gangbro

Opkant set fra siden sammenbygget med gangbro

Vi plejer at bygge opkant ved loftlem sammen, så der er let adkomst og isoleringen kan ligge ubrudt og sammenhængende.

Gangbroen opbygges på bukke af plastrør. Bukkene fastgøres til loftsbjælker med lange skruer. Ønsker du selv at udføre dette, kan du købe produkterne i web shoppen hvor du også kan finde monteringsvejledning.

Opbevaringshylder med afgang fra den nye gangbro

Opbevaringshylder med afgang fra den nye gangbro

Hylder til opbevaring af ting på loftet                                                        
Der bør ikke stå noget direkte oven på isoleringen. Det kan så være rart med nogle opbevaringshylder på loftet og det laver vi gerne for dig. Hylderne er lavet, så de er lette at komme til fra gangbroen og er robuste.